Wat zou jij doen met 25 miljoen?

Mijn oog viel op de krantenkop “Inwoner Borculo wint 25 miljoen in Staatsloterij” en ik worstelde gelijk met de vraag wat zou ik doen met 25 miljoen euro als ik dat astronomische bedrag zou winnen. Het is onvoorstelbaar veel geld waar een gemiddelde heftruckchauffeur meer dan duizend jaar voor zou moeten werken. Als je 25 miljoen Euro aan briefjes van 10 vandaag in de fik zou steken smeult het zondagmorgen nog.

Wat zou ik doen met 25 miljoen?   Ik zou Vijf miljoen voor mezelf houden, spenderen aan mijn huis en mijn gezin, om lekker van te leven.   Een miljoen zou ik aan mijn moeder schenken zodat zij eindelijk die roze Hummer en die Versace tandenborstel kan kopen, een miljoen zou ik onder mijn tweeps verdelen, het lieve sommetje van anderhalf miljoen reserveer ik voor de arme kindertjes in de sloppenwijken van Vlieland, 30.000 Euro gaat naar een reservaat voor partners van schizofrene macrobioten, een tonnetje voor een betere pil voor acne (of tegen acne) en voor datzelfde bedrag laat ik een bladgouden glasbak fabriceren en zou deze pontificaal voor de deur van @IvonArnhem laten plaatsen. Ik zou bij de MacDonalds 1000 hamburgers bestellen en deze met de traumahelicopter boven Staphorst uitstrooien. Last but not least zou ik voor alles wat ik dan nog over heb colasnoepjes inslaan en deze verdelen onder de voedselbanken.

Eigenlijk word je bij zo’n verdeling heel inhalig. Zou je wel honderden miljarden willen winnen om dan in elke straat van Nederland een huis te kopen, zodat Gaston van de postcodeloterij elke maand al GOEEEEEDEMIDDAAAAG roepend bij mij voor de deur staat met die gouden enveloppe om de straatprijs uit te keren.

Helaas was ik net te laat bij Henk’s Sigarenpaleis. Het laatste staatslot was zojuist verkocht. 10 augustus is de volgende trekking.

Greetz @van_Rukhoven

Advertenties

Een gedachte over “Wat zou jij doen met 25 miljoen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s