Badr Hari

Met stijgende verbazing heb ik afgelopen week de berichtgeving over K1 vechter Badr Hari gelezen. Nadat hij onlangs de vrouw van Ruud Gullit had geschaakt liet hij op White Sensation zijn vuisten spreken. Althans, dat deed hij volgens diverse ooggetuigen. In ons land ben je onschuldig tot het tegendeel bewezen is.

Tot voor kort kwam Badr eerst nog uitsluitend in het nieuws nadat hij weereens een portier had neergehoekt, een K1 gevecht winnend afsloot of natrapte na een stopteken van de scheidsrechter. Deze week was het wel wat serieuzer. Badr Hari was net zoals de reismiljonair Koen Everink in de Amsterdam ArenA bij dansfestijn White Sensation op uitnodiging in een skybox. U weet wel zo’n ruimte waar mensen met iets teveel centjes andere rijke en invloedrijke heerschappen ontmoeten. Waarschijnlijk had deze Koen een grapje gemaakt als “Badr Hari, ik sla je in mekari” Badr Hari leek werkelijk alle realiteit uit het oog te zijn verloren en is als een bezetene op die man in gaan staan hakken (en zagen). Resultaat is dat de beste man diverse breuken in het gelaat heeft, geen tandjes meer heeft en zich zodoende een plastic eethoek aan moet laten meten en dat zijn voet los hing. Artsen van het AMC waren ze er zelfs heilig van overtuigd dat er een intercity over het slachtoffer was heengereden.

Evenals vorige incidenten zal Badr Hari (mits schuldig bevonden) er weer makkelijk vanaf komen. De rechter zal iets prevelen van “Bent u nou helemaal een Badr Hari betoeterd, u moet voor straf 5 keer mijnheer Everink zijn Mercedes wassen, waarvan 3 keer voorwaardelijk.

 

Greetz,

@van_Rukhoven

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s