@Berends74

Het begon allemaal op 19 maart 1974, toen zag de kleine Chris Berends het levenslicht. Op die dag hadden de kersverse ouders Berends er nog geen benul van dat 38 jaar later hun telg uit zou zijn gegroeid tot een zeer illustere Twitteraar. Want dat is hij; De Koning van de kolder. Deze flamboyante vrijbuiter tracteert zijn timeline dagelijks op een dosis flauwekul die zelfs Maarten van Rossem doet schaterlachen.

Chris Berends is op Twitter beter bekend onder de codenaam @Berends74. Er gaan veel halve en hele waarheden rond op Twitter. Zo zou hij filiaalhouder zijn van de Schoenenreus in Bussum, de ander zweert weer dat ie hem gezien heeft als bedrijfsleider van de Aldi te Zundert en een derde is er heilig van overtuigd dat @Berends74 zich al ruim 20 jaar ophoudt in het uitkeringscircuit.

@Berends74 blijkt echter een Gooise knul te zijn, met een waar studieverleden in het Groningse en nu alweer enige tijd in Osdorp te wonen. Hij heeft een goede baan op 3 delig grijs niveau en schijnt ook helemaal niet van de herenliefde te zijn maar juist 100% hetero. Hij staat ook altijd voor iedereen klaar. Als je hem nodig hebt dan is ie er. Als je hem niet nodig hebt dan is ie er ook hoor. Soms zelfs tot vervelens toe, maar daar hebben we het nu niet over.

Hij is ook echt iemand die grenzen opzoekt. Zo heeft ie maling aan regeltjes. Hij heeft bijvoorbeeld de twijfelachtige eer dat hij bij de Gemeentepolitie Amsterdam bekendstaat dat als de enige persoon die ooit op een drukke zaterdag op de Kalverstraat is aangehouden voor een blaastest. Hij reed er met zijn boemlauwe SIMCA door de mensenmassa en maakte een brooddronken indruk. Met stijgende verbazing concludeerde de dienstdoende smerissen dat Chris Berends niet gedronken had. De daaropvolgende bloedproef wees zelfs uit dat er bij Chris louter Rivella Light sporen in zijn bloed werden aangetroffen.

Onze @Berends74 is ook een grote muziekliefhebber. Zo luistert ie graag naar Frans Bauer, Zanger Rinus, maar ook naar Amerikaanse hiphoppers als 50 cent (of zoals ze in Zimbabwe zeggen; Vierhonderd miljoen dollar). Hij koopt nog steeds trouw elke maand een casettebandje met daarop de Top 40 van die maand ervoor.

Berends heeft een zeer fraaie vinexwoning. Hij komt over als een heerschap die louter halve liters Schlettenbrau in de koelkast heeft staan, slechts frituurpannenvoedsel tot zich neemt en een keuken heeft waar de kakkerlakken kokhalzend door de keuken joggen, maar dat zijn misverstanden. Hygiene viert namelijk hoogtij in Huize Berends. Het is echter wel zo dat hij absoluut geen groene vingers heeft. Het is werkelijk een teringzooi in zijn achtertuin. Er groeit nog geen distel en zijn achtertuin ligt bezaaid met lege blikjes Lidl cassis, vaten uranium, gestolen slipjes en oude AVRO bodes.

Toch is @Berends74 al met al een hele beste kerel en hoop ik nog vaak een biertje met hem te scoren. Hij heeft een enorm goed hart, het had alleen gekookt op zijn rug moeten hangen.

GOUWE GOZER!!!!

Als je hem nog niet volgt, shame on you. Druk op de Followknop en als je toch bezig bent, surf gelijk even naar www.bearput.nl

Greetz,

@van_Rukhoven

Advertenties

4 gedachten over “@Berends74

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s