Komkommertijd

Het zal u niet ontgaan zijn maar ook op Twitter is het komkommertijd. Het is rustig, de halve TimeLine begeeft zich in verre oorden en de content van de tweets zijn niet om over naar huis te whatsappen. Potten verwijten ketels en andersom. Verkeringen raken uit. Vozen in DM en @Chees73, die normaliter nog geen zeehond versiert met een mand vis, stond (naar eigen zeggen) ongegeneerd te bekken met de Assistent Bedrijfsleidster van de Schoenenreus te Delfzijl. Het is allemaal groot nieuws op Twit en het wordt zwaar uitvergroot.

@Berends74 staat op de Camping in Zwanenburg. 5 minuten rijden van zijn huis. Hij kon namelijk niemand vinden die z’n hanggeraniums water geeft. Zo stept hij elke avond trouw even naar huis om zijn planten te besprenkelen en checkt hij, zuinig als hij is, of het lichtje in de koelkast wel echt uit is.

Een andere coryfee zorgt weer voor de berichtgeving over de Olympische Spelen. Onder het genot van een kouwe klets of een glas schavuitenwater geeft @jwkuyt commentaar als Mart Smeets in zijn beste jaren. Hij weet alles van elke sporter. Cupmaat, BSN nummer of kleur van de tandenborstel,JW weet het.

De grootste scoop is wel dat onze grote vriend @Frans_Traas laaiend is op Hans Anders. Hij had vrijdag 12,50 neergelegd voor een brillenkoker, maar z’n bril was zondagavond nog niet gaar. Frans wil z’n geld terug, desnoods in derivaten of Griekse Staatsleningen, maar die 12 en halve Euro moet terug.

De Gemeente Arnhem verdenkt inwoonster @IvonArnhem ervan een clandestiene kroeg uit te baten. De pontificaal voor haar huis staande glasbak zit om de haveklap vol en er staan elke avond Gemeentemannetjes bij Ivon door de lamellen te gluren of er discobollen knipperen, haar visite de drank afrekent of met garderobebonnetjes in de hand, zich naar de kapstok begeven. Vooralsnog krijgt ze het voordeel van de twijfel.

@Jakje73 en @SweetmanNL zijn met de vouwwagen achter de Opel Manta naar Shanghai. Volgens Jakje om cultuur te snuiven, maar Sweetman heeft mij in DM verklapt dat ze gaan om zich meer in te leven in hun plaatselijke afhaalchinees. Sweetman heeft er namelijk enorme moeite mee om Bami Goreng Speciaal uit te spreken. Zo hebben ze daar twee weken lang een logopedist tot hun beschikking.

Laat Kromowidjojo, de Hockeydames, Marianne Vos en consorten nog maar snel een paar plakken halen. Laat al die followers maar snel terugkeren van vakantie en laat het voetbalseizoen maar beginnen.

IK SNAK ERNAAR

Greetz,

@van_Rukhoven

Advertenties

Een gedachte over “Komkommertijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s