DM

Speciaal voor deze blog besloot ik gistermorgen een Twitter fakeaccount aan te maken. Ik photoshopde de foto van Weduwe Rost van Tonningen tot die van een wulpse deerne. Zeg maar echt een prijsbeest zoals er gedurende je middelbareschool tijd maar een van op de hele school rondhuppelde. Ik gaf haar op twitter de naam @Femke1991 en verzon dat ze 21 was, bijbaan had bij Koffiehuis de T-splitsing en daarnaast conflictbeheersing studeerde op de Hogeschool van Siddeburen.

Ik ging even wat grasduinen door diverse accounts van welwillende heerschappen. Uiteraard volgde Jan en Alleman mij terug. Zo had ik binnen no-time al 373 volgers. Ik sprak lekker mee in m’n TL over de op handen zijnde coalitie, het verlies van PSV, het melkoverschot en de staatsobligaties van Griekenland. Het duurde niet lang of Albert, een 32 jarige assistent bedrijfsleider van een Jaminfiliaal te Bovenkarspel hing in mijn DM. Hij vroeg wel heel kort door de bocht of ik wilde ketsen. Nou Albert dolgraag, maar ik ga vanmiddag steengrillen met m’n biologische halfzus. Albert kon zijn frustraties over een afwijzende antwoord nauwelijks de baas en maakte me en passant nog even uit voor “vuile kwartjeshoer”. De toon was gezet en de eerste #Block was een feit.

Nummer twee was Wesley en hij zag er ook echt uit als een Wesley. Pokdalige harses, petje met de klep naar achteren. Foute neus, versgedraaid shaggie in de mondhoek, vlassnorretje en een spleet tussen zijn tanden waar je zo ongeveer een stadsbus in zou kunnen parkeren. Wesley zag mij overduidelijk als lustobject. Was zijn zijn eerste DM bericht nog een soort lokroep. “Eeeeeeeeeeeys alles flex?” Nou het ging heerlijk flex. Flexer kon bij na niet. In zijn bio stond dat Wesley hovenier was in Valkenswaard. Favoriete vakantiebestelling Lloret De Mar en hij was voor PSV jonguhhh. Hij maakte een nogal onnozele indruk. Hij vroeg wat voor kleur tandenborstel ik had en of ik flinke boshout voor de deur had. Daarnaast vroeg ie smekend of ik geen zin had om die avond mee te gaan naar de Kermis in Boekel. “Net wat je zegt Wesley; geen zin.” Kansloos figuur, wat denkt ie wel. Afgekapt. Hartstikke doei.

Daarna kwam er een Vlaams stel van 27 maar het zou me niets verbazen als het een gepensioneerde registeraccountant was. Het “stel” liet zo ongeveer de gehele kamasutra voorbijgaan. Zo stuurde hij een foto van, hoe hij het zelf noemde, een puddingbuks van 22 cm. Dat ding paste amper op m’n beeldscherm. Of ik er nat van werd. Ik antwoorde maar beleefd; “Het is hier dweilen bij de buren”
Bertus en Francien hadden de wens me mee te nemen, een weekendje naar een Bungalowpark in Terneuzen. Ik moest er nog maar even over nadenken. Hij stuurde mij hun 06 nog, konden we WhatsAppen.

Henk kwam hierna. Dit was misschien nog wel de joviaalste van dag. Henk was een innemende zestiger die duidelijk een onderdanige SM-er was. Zo profileerde hij zichzelf op zijn ava in een leren pak met gaten. Verder verwees z’n bio naar een pagina waarin Henk poedelnaakt ondersteboven in een klimrek hangt met een tennisbal in zijn muil en zijn pielemoos verpakt in sinterklaas pakpapier.
Henk wilde dat ik hem domineerde. Ik mocht met hem doen wat ik wilde. Al stak ik hem een sateprikker in z’n huig of zette ik een soldeerbout op z’n scrotum, het was prima. Henk sidderde van genot. Henk was uitermate correct. Sprak me aan met u en ik had er gewoon moeite mee het gesprek te beeindigen. Heb hem heel respectvol gezegd dat ik hem een fijne meneer vond maar dat het niets voor mij zou zijn en ik smoeste dat ik echt moest stoppen want ik had nog een okselhoge stapel strijkgoed op zolder staan.

Hierna kreeg ik een DM van een sujet die als ava een afbeelding van zijn geslachtsorgaan had. Hij kwam ook niet zo snugger over. Hij zei zelf al dat ie niet de buskaart had uitgevonden, toen we eerst even een aftastend beleefdheidsgesprekje voerden. Ik weet zijn naam nog steeds niet. In zijn bio stelde hij zich voor als de Bef Koning. Hij schepte op over zijn vele veroveringen, maar ik had eigenlijk al gegeten en gedronken. Toen ik hem bekende eigenlijk Jozef te heten en vroeg of ie toevallig bi was werd ik zonder ook nog maar een woord met me te wisselen stande pede geblockt. Hoofdschuddend hief het fake-account gelijk op.

Onze Lieve Heer heeft rare kostgangers.

Greetz,

@van_Rukhoven

Advertenties

5 gedachten over “DM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s