Achterstevoren leven

Weet je wat mij leuk lijkt, m’n leven achterstevoren beleven. Ik begin dan met opstaan uit de dood. Uit die kist stappen en een zeer warm welkom van m’n gezin, familie, gappies, buren, tweeps, maitresses en bekenden. Die hoef ik dan dus niet meer uit te zoeken. De meesten hebben ook nog een bloemstuk meegenomen. Sommigen zelfs een krans. Na deze dag lig ik 3 dagen in een steenkoude eikenhouten kist ergens in een muisstil gebouw. In de avond zie ik diezelfde mensen van een paar dagen eerder krokodillentranen huilen. Zo aandoenlijk, zo puur.

Na die drie dagen is het afwachten. Als ik geluk hebt ben ik vredig ingeslapen. De minder fortuinlijken hebben een lang sterfbed. Daar moet deze jongen effe doorheen. Daarna komt de mooiste tijd; Lekker 20 jaar vissen, klaverjassen, patiencen, kruiswoordraadseltje, elke woensdag naar de Bingo, Omroep Max en ‘n beetje porno. Tafeltje dekje, gewassen worden door een Barbieblonde Thuiszorgchick, uitstapjes met de Henry Dunant, iedere dag een paar borreltjes en aan het eind van de maand AOW, zorgtoeslag en pensioen.

Naarmate de jaren verstrijken krijg ik ook steeds meer zin in noeste arbeid. Alsof toeval bestaat staat er op een dag een gladjanus voor m’n deur met in de ene hand een flinke bos ruikers en de andere een gouden horloge met inscriptie.
Ik begin mezelf rond deze leeftijd overigens ook een stuk fitter te voelen. De middagtukjes zijn eigenlijk verleden tijd. Mijn aanleunwoning ruil ik in voor een vinexwoning met open haard en ingemetseld wijnrekkie. Natuurlijk voorzien van open keuken, plavuizen, een bidetje en uiteraard gewassen grindtegels in de achtertuin.

Je ruilt je kunstheup om voor een echte en de leesbril gaat definitief in de brillenkoker. Het fietsen gaat een heel stuk soepeler en je hoeft gelukkig nooit meer te nordic walken.
Ik kan ook zoveel roken als ik wil, want m’n longen worden met de week schoner, ik kan ploppen wat ik wil, want de katers worden steeds makkelijker te managen. Ik raak m’n pens kwijt zonder dat ik er iets voor hoef te doen. In het begin bedrijf ik nog maar
1 maal sex per jaar, maar op ‘t laatst een keer of 5 per week. Op m’n 21e ben ik m’n werk spuugzat en ga ik naar de HEAO. Ik voer daar geen ene kloot uit omdat ik alles toch al weet. Ik bouw lekker af met HAVO. Fuck huiswerk, je hoefttoch niet meer te werken. Financieel gaat het wel effe wat minder dus ik neem een krantenwijkie. Hierna nog even 6 jaar basisschool waar ik de gevierde man ben tijdens het speelkwartier. Ik word voor elk partijtje uitgenodigd rommel regelmatig met meiden achter het fietsenhok. Ik hou m’n krantenwijkie voor gezien en ik sluit een deal met mijn ouders. Zij betalen alles voor me en ik krijg in het vervolg zakgeld.

Na de basisschool neem ik het er van. Ik ga lekker in de zandbak ravotten, zeuren en vervelend zijn. Ik kan trouwens snaaien wat ik
wil want al m’n tanden ben je toch kwijt. Hierna mag ik nog enkele maanden aan een vrouwenborst sabbelen, nog even 9 maanden in de warme mama’s buik en daarna verdwijn ik in een daverend, gelukzalig spetterend orgasme!
Ik zou er voor tekenen!

Greetz,

@van_Rukhoven

Advertenties

4 gedachten over “Achterstevoren leven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s