Brief van Sinterklaas

Beste @Berends74,

De Sint deelt je langs deze weg mee dat hij je aangetekende schrijven heeft ontvangen. Hij dankt je hartelijk voor de zorgen die je hebt geuit over zijn sexuele leven. Sinterklaas komt echter niet in gaysauna’s, sexhuizen en parenclubs. Ook doet de Sint niet aan DM. Wat betreft je voorstel met betrekking tot de personeelskosten het volgende: De Sint wijst het aanbod om eens te informeren of asielzoekers of kansarmen het werk van de Pieten kunnen overnemen vriendelijk doch resoluut van de hand.

Ook wenst de Goedheiligman zijn schimmel niet in te ruilen voor “boemlauwe Hummer”. Zijn huidige knol voldoet uitstekend, zo meent Sinterklaasje. Bovendien verwacht de Sint dat de door u bedoelde PC Hoofttractor niet goed kan functioneren op, met name de gladde pannendaken.

Je suggestie om de stoomboot te vervangen voor een Scania met oplegger wordt meegenomen in onze jaarlijkse evaluatie.
Vooralsnog verkiezen Sint en zijn Pieten de traditionele aankomst in een haven met de stoomboot boven het verwelkomen van een vrachtwagen op een obscuur industrieterrein in Helden-Panningen, Opperdoes of Zundert.

Ook de joint venture tussen de Kerstman en de Sint sluit Sinterklaas uit. Niet alleen esthetische bezwaren maken een fusie tussen de lange, slanke Sint en de wat corpulente, kleine Kerstman onmogelijk. Ook de data waarop één en ander moet plaatsvinden stuit op ernstige bezwaren. Daarnaast schijnt FNV Afd. Hulpsinterklazen hier zeer onwelwillende tegenover te staan. Verder vindt Sinterklaas de Kerstman een abjecte beunhaas en een incompetente klootviool.

Verder kan ik je meedelen dat Sint Nicolaas je adreswijziging heeft ontvangen, maar moet, niet geheel tot zijn spijt, een bezoek aan jou afslaan. Zijn vorige bezoek aan jou staat hem nog helder voor de geest. De riekende pedante lucht in je woning, van over datum zijnde Aldi kaassoufle’s en schraal bier is zeker tot eind maart in Sinterklaas zijn baard blijven hangen.

Hopende u hiermee naar genoegen te hebben geinformeerd verblijven wij,

Schrijfpiet

Advertenties

2 gedachten over “Brief van Sinterklaas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s