@Berends74 2013 in Vogelvlucht Deel 3 van 4

2 juli schrijft @Berends74 wereldgeschiedenis. Voor het eerst in de geschiedenis breekt er een mens op een bakfiets door de geluidsbarriere. Hij wint zelfs de wielerklassieker Luik-Bastenaken-Luik op diezelfde bakfiets en daarnaast de Ronde van Capelle a/d IJssel, in de volksmond beter bekend als Tour de France_Traas69.

5 juli @Berends74 houdt een tweet up in de Lidl te Zuid-Scharwoude welke totaal uit de hand loopt. Er komen 4.000 doorgesnoven jongeren opdraven. De politie heeft het niet in de hand en de NATO biedt zelfs luchtsteun. 3999 Arrestaties worden er verricht alleen @Berends74 weet uit handen van justitie te blijven door zich te vermommen als een treurwilg.

9 juli vandaag is @Berends74 uitgenodigd op het zomercarnavalsfeest van de nudistencamping.

14 juli Vandaag verschijnt er in opsporing verzocht een compositietekening van @Berends74. Waarin hij wordt neergezet als een corpulente veertiger die Project XYZ (gezien de omvang, die letetrs) heeft georganiseerd. Hij belt gelijk het alarmnummer en eist een rectificatie. Hij is niet corpulent en hij is nog maar 38.
Dezelfde nacht staat er een arrestatieeenheid voor @Berends’ zijn vinexwoninkie.

18 juli @Berends74 komt op borgtocht vrij. @magikdat heeft een inzamelingsactie opgestart onder de naam “Berends Request” waarin ze slechts gehuld in miniscule bikini in een telefooncel midden op de Dam heeft plaatsgenomen en waar ze met een figuurzaag een geldgleuf heeft gezaagd. De opbrengst was 430.000 Euro en
ongeveer een zelfde bedrag aan Poolse Zlotty’s

20 juli Om van de schrik te bekomen gaat @Berends74 met zijn gezin een lang weekend met de Caravan naar Curacao. Tenminste dat was het voornemen. Hij komt niet verder dan Munstergeleen waar hij zo hard moet remmen dat hij ingehaald wordt door zijn eigen caravan. Ontgoocheld wordt @Berends74 opgevangen door Regilio Tuur die daar
toevallig langs de A2 een damhert stond te villen voor op de BBQ.

25 juli @Berends74 doet een gruwelijke ontdekking bij het grasmaaien. Hij stuit op een arm die uit de grond steekt. Bij onderzoek van archeologen blijkt dat er 24 Neanderthalers in een polonaise achter een professorisch geknutselde rollator van spaanplaat, eekhoornbotten en konijnensmegma uitgegraven zijn. Tevens had een van de Neanderthalers een Museumjaarkaart in zijn achterzak. Hieruit blijkt dat er dus 80.000 jaar geleden al musea waren.

31 juli vandaag zit @Berends74 exact 20 jaar bij het UWV en mag hij op kosten van hun een week geheel verzorgd naar een werkkamp in Siberie waar hij onder erbarmelijke omstandigheden in zijn okergele spencer en zijn Wibra herenlegging in de snerpende kou een toendra zaaiklaar maken. Halverwege de week bevriest zijn hooivork aan zijn wenkbrauw. Huilend wordt ie afgevoerd en krijgt in een obscure hotelkamer een glas gluhbier en een gloeiend hete krentebol aangeboden. Hier komt ie weer tot bedaren.

7 augustus @Berends74 landt op Schiphol en heeft zo’n pedante geur om zich heen dat de douane hem eerst even door een autowasstraat laat lopen en daarna een emmer Bruno Banani over hem leegkiepert, voor ie het land uberhaupt in mag. Tegen betaling van 21 Euro ivm een verlopen Visacte mag hij het land in. In de aankomsthal
bietst ie dat bedrag bij elkaar.

13 augustus @Berends74 besluit zijn kerstboom af te tuigen omdat vannacht de allerlaatste naald uit de boom is gevallen. Hij mist de boom wel en besluit om een klopboor te huren en een gat in zijn betonnen vinexvloer te boren om daar een eik te plaatsen.

17 augustus Gaat voor het eerst van z’n leven uit eten. Als de serveerster hem vraagt; “Wilt u een tafel?” zegt @Berends74 “Huh, dit is toch geen meubelzaak? en sprint ie hevig blozend het etablissement uit en trekt ie bij zijn stamsnackbar FEBO maar een kroketje.

21 augustus ziet op Discovery Channel een documentaire over olieboringen en grootkapitaal. Uit pure geldzucht staat ie een hele nacht te boren in zijn achtertuin, de vijver van de buren en in zijn pas verworven aquarium. Hierbij bezwijken 12 guppies en een maanvis.

22 augustus omdat zijn aquarium visloos is haalt @Berends74 een pond paling en 3 ons kibbeling en gooit deze in zijn aquarium. het water is nu wel erg troebel want per ongeluk heeft ie ook de ravigottesaus het water ingegooid.

27 augustus @Berends74 besluit in een dolle bui om moslim te worden. Hij laat zich halal besnijden met zijn adamsappel richting Mekka. Nadat zosel bij het ochtend- als bij het avondgebed in de moskee zijn crocs worden gestolen is hij het geloof alweer beu. Helemaal als hij zijn Pokemon djelabba niet over zijn grote harses krijgt. Hij wil zijn voorhuid terug maar deze is door de Islamitische slager reeds verwerkt tot kebab.

2 september @Berends74 wordt de Gooise stripclub La Pigalle uitgezet omdat hij een stripster na een botergeile lapdance met Monopoly geld betaalt. De stripster ontsteekt in woede över dat nep geld en @Berends74 spreekt de legendarische woorden; “Alsof die tieten van je echt zijn!!

8 september @Berends stopt met zijn allergrootste hobby; Biljarten. Hij heeft geen keus meer.

14 september @Berends74 is zo achterdochtig geworden dat hij zelfs een webcam in zijn koelkast heeft geinstalleerd. Op deze manier kan hij 24/7 in de gaten houden of het lichtje in zijn koelkast wel daadwerkelijk uit is.

19 september @Berends74 heeft nu voldoende navelpluis gespaard, dat hij er een kogelvrij vest van kan breien. De wereld is nog nooit zo veilig geweest voor hem.

25 september Taart in huize Berends. Vandaag heeft @Berends74 voor het eerst een potje Wordfeud gewonnen. @robertoor werd met 98-102 verslagen. @robertoor kon de Q niet kwijt. Een screenshot van de eindscore laat @Berends74 glimmend van trots op zijn bovenarm tattooeren.

@Berends74 2013 in Vogelvlucht Deel 1 van 4 http://wp.me/p2zWoe-3x
@Berends74 2013 in Vogelvlucht Deel 2 van 4 http://wp.me/p2zWoe-3L

Deel 4 volgt op 1 januari

Rest mij nog iedereen een fijne jaarwisseling te wensen en een vruchtbaar 2013.

Greetz,

@van_Rukhoven

Advertenties

2 gedachten over “@Berends74 2013 in Vogelvlucht Deel 3 van 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s