@Berends74 2013 in Vogelvlucht Deel 4 van 4

1 oktober @Berends74 verdrinkt bijna als hij in de Amsterdamse grachten zijn waterfiets op de standaard probeert te zetten. Na de Heimlichmanoeuvre komt hij weer op adem.

3 oktober @Berends74 wil bij de Aldi een doos Kellergeister afrekenen en komt erachter dat zijn pinpas niet meer werkt. Na contact te hebben opgenomen met zijn bank hoort ie dat de DSB Bank al 3 jaar failliet is. Die 47 Euro is ie kwijt. #tranenmettuiten

7 oktober wordt d Lidl van Luttelgeest uitgezet omdat hij uit pure woede 217 rollen beschuit heeft vertrapt. Bij de gealarmeerde veldwachter van Luttelgeest gaf hij de verklaring dat hij boos werd omdat de cassiere van kassa 3 niet met hem wilde tongzoenen omdat haar schoonmoeder ook in de rij stond.

10 oktober in een onbewaakt ogenblik ontvreemd @Berends74 zijn gehele pgb uit het geldkistje van zijn mentor en koopt hier Griekse Staatsobligaties en perenijsjes voor. Waarom weet niemand.

15 oktober @Berends74 gaat door het lint als hij de Bart Smit Sinterklaasfolder in huis krijgt en hij ziet dat er dit jaar geen hamertje tik meer in staat. In blinde razernij onthoofd hij alle barbiepoppen in het Bart Smit-filiaal te Joure.

21 oktober Waant zich in de Quote 500 als hij een mail krijgt van Koning Swami Bami de 34e uit Luxemburg die graag tegen 35% fee 137 miljard Euro en 68 cent op @Berends74 zijn bankrekening wil parkeren. Hij hoeft alleen maar vier boekenbonnen twv 25 Euro en een zak minimarsjes op te sturen naar een Postbus in Nigeria.

31 oktober Op een of ander zuipfestijn in de Achterhoek krijgt @Berends74 het aan de stok met 23 leden van de plaatselijke brommerclub nadat bij per ongeluk een zwaar verchroomde Zundapp omtrapte. Met gillende sirenes werd ie naar de huisartsenpost gebracht, daar leek ie een hooivork in zijn schedel te hebben. Na rontgenphotos bleek dat die hooivork slechts van papier mache was.

6 november @Berends74 mag vandaag voor het eerst van zn leven koken. De gebakken aardappeltjes lukken, maar hij laat de sla aanbranden. Overmand door verdriet flikkert hij z’n pan met sla pontificaal door z’n keukenraam. Hierbij moet een glasscherf operatief uit z’n huig verwijderd worden.

14 november @Berends74 wordt van de A7 verwijderd omdat hij daar verkleed als Pommetje Horlepiep, tijdens de avondspits, op een kameel op de derde baan galoppeert. Een kilometerslange file is zijn deel.

22 november Sinterklaas is in het land en hij mag van z’n mentor z’n schoen zetten. @Berends74 schrijft een briefje voor de Goedheiligman waarop prijkt;

Lieve Sint,

Mijn wens voor dit jaar is een dikke vette bankrekening en een slank lichaam.
Het zou fijn zijn als u deze 2 niet door elkaar zou halen, zoals vorig jaar.

xxx
Chris

23 november In Berends74 zijn schoen zittten drie chocolade letters. 2x een L en 1 U. Niet in die volgorde. @Berends74 vermoedt een geheime boodschap.

30 november @Berends74 stuurt zijn Foster Parents kind in Burkina Faso een laptop met ingebouwde webcam. Hij kickt namelijk wel op de moeder van zijn Foster Parents kind in Burkina Faso. Hij zou graag eens met haar cammen. Vooral die schoteltjes in haar
onderlip en die 27 hoepels om haar nek vindt ie maar wat kinky.

5 december Pakjesavond. @Berends74 is des duivels omdat hij alleen maar kleding kreeg van Snterklaas. Waar anderen op het dagverblijf gameboys en blokfluiten kregen moet hij het doen met een Mart Smeetstrui en een setje Jansen en Tillanus ondergoed en bijzonder fraaie hagelwitte Oost-Duitse sportsokken.

7 december koopt achter het station Amsterdam Sloterdijk van een type Bulgaarse kogelstoter een partij van 200 vouwfietsen a raison van 50 Euro per stuk. Bij thuiskomst blijken de fietsen verkeerd gevouwen te zijn, namelijk over de lengte. Thuis ontdekt ie ook dat ie waarschijnlijk door diezelfde Bulgaar is gerold van zijn pakje zware shag en pakje Lidl huismerk sportlife.

14 december @Berends74 wordt met de traumahelicopter naar het AMC gebracht omdat ie op de Kerstmarkt van Schubbekutteveen een overdosis Vietnamese Loempia’s tot zich heeft genomen. Maarliefst 97 loempia’s, waarvan 14 nog bevroren werden er uit zijn maag
gepompt. De schrik zit er aardig in.

18 december @Berends74 krijgt een plietsie inval. Buren vinden het gek dat zijn zonnebank 24/7 aanstaat. 40 narcotica rechercheurs vinden evenzoveel wietplanten onder Berends’ zijn zonnebank en ook nog 7 onder z’n Marskramer Gezichtsbruiner. Hij is er gloeiend bij.

25 december @Berends74 gaat vandaag kaasfonduen. Alle twaalf zijn schoonouders zijn aanwezig op zijn kerstdiner.

31 december @Berends74 steekt pal voor middernacht vanuit een fles een lawinepijl af. De lawinepijl lijkt een blindganger en treft Berends vol op een verstandskies. Met deze cliffhanger sluit ik graag af. Hoe het afloopt leest u in december.

Greetz,

@van_Rukhoven

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s