Harm-Jan op Social Media

Hallo,

Ik ben Harm-Jan, 49 jaar, Fiscalist en al 30 jaar dolgelukkig met Jantine. Samen hebben we vier kinderen en onze droomflat staat in het pittoreske Obdam.
In mijn vrije uren speel ik graag triangel, kijk ik Eredivisie Live en ben ik verzot op social media, in de breedste zin des woords.

Ik grasduin onder andere op msn, hyves, twitter en facebook. Op MSN heb ik een ava van John Travolta ten tijde van Grease, en ben ik 23 jaar en werk ik bij de Kwikfit. Op mijn hyves account staan al mijn familie foto’s, ben ik 48 (jok er een jaartje af) en mijn vrouw deelt mijn account voor de dagjes Duinrell en de weekendjes op
Camping De Dampende Paardenvijg in Leuth.
Leuth is een pittoresk Gelders plaatsje. Ik woon dus in Obdam (zeg maar de Bijlmer van Heerhugowaard) en ben een Obdammer, maar ik ben er nog steeds niet achter hoe ze een inwoner van Leuth nou eigenlijk noemen.

Op Twitter ben ik @strakkeplasser83 en volg ik veel dames in lingerie, hier en daar een gay account omdat ik toch wat nieuwsgierig ben en uiteraard @geenstijl, @voorbindsnor, @Frans_Traas69 en alle dames die Astrid heten. Op Twitter wil het allemaal niet zo lukken. Ik ben daar een beetje timide. Ik heb daar 87.139 tweets de wereld ingeslingerd
en ik heb pas 17 volgers. Daaronder 9 filialen van de Wibra. Ik moet daar nog even aan m’n imago weken. Wellicht komt het omdat ik als ava een obsceen middelvingergebaar vertoon.

Mijn Facebookaccount heb ik afgeschermd voor ongenode gasten. Je weet immers nooit wat je daar binnenhaalt. Op Facebook heb ik o.a. mijn schoonmoeder, Slager Arie de Kiloknaller uit Zundert (Ken hem niet, maar stond ineens tussen mijn vienden) en 74 oude klasgenoten, daar zitten ook Francien, Olga en Annabel bij. Daar tongde ik vroeger altijd mee, in het fietsenhok. Op maandag en woensdag met Olga, dinsdag en vrijdag met Annabel en op donderdag met Francien.
Mijn schoonmoeder en ik geven elkaar altijd een porretje op facebook. Alleen toen ik haar laatst porde op de verjaardag van Ome Henk toen kreeg ik dus gewoon een peut op m’n jukbeen van haar. Ik slap dat niet….vond het vrij hypocriet. De dag erna was ik ook nog ontvriend. Ze bekijkt het maar met d’r alzheimer. Ik ga nooit meer boodschappen met haar doen. Die twee kratten bier in de week legt ze maar in het mandje van d’r rollator.

Op mijn Habbo account ga ik lekker helemaal los en scheld ik iedere passant uit voor paardenlul. Heerlijk vind ik dat. Vaak zit ik nog in driedelig grijs als ik die puisterige pubers verbaal er van langsgeef. Als je wil vechten….KOM DAN IK HEB M’N CAPSLOCK AL AANSTAAN.

Verder whatsapp ik nog wat met een Russische schoonheid. Ik stuur haar zo ongeveer 3 keer in de maand 1000 Euro omdat haar moeder ziek is. De ene keer heeft ze cholera en de andere week moet ze weer een kunstheup en paar dagen later was haar knieschijf weer verbrijzeld. Vind het zo zielig voor Svetlana, ze moet steeds huilen.

Zo rolt deze jongen dus op social media.

Groetjes,
Harm-Jan

Advertenties

Een gedachte over “Harm-Jan op Social Media

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s