Prinsesje Bashen

Met stijgende verbazing en met een overdosis plaatsvervangende schaamte scroll ik door m’n timeline. Dappere internethooligans die de veilige anonimiteit van internet misbruiken om eens lekker los te gaan op onze 3 weerloze prinsesjes. Onze prinsesjes zijn te corpulent, zijn spuuglelijk, dragen stomme kleding, hebben klutsknieen en nog meer van dit soort kretologie.

WTF, we hebben het hier over kinderen. Kinderen bashen is zoiets als een oud vrouwtje in elkaar trappen. Dat doe je niet, dat haal je niet in je botte harses. Of die kinderen nou bekend zijn of niet, ze zijn net zoveel kind als je eigen kind, je neefje of je buurmeisje.

Stel dat jij op instagram een foto van je kind plaatst en een horde doorgesnoven provincialen laten ongevraagd geen spaan heel van je kind dan staat bij jou toch ook het schuim op de lippen.

Wim-Lex en Maxima, jullie mogen trots zijn op jullie drie prachtige dochters. Laat die kneuzen maar zeiken!

Groeten,
Ruk

Advertenties

4 gedachten over “Prinsesje Bashen

  1. Deel volledig je mening, kritiek geven is makkelijk, opbouwende daarentegen HEEL moeilijk….en is geweten hoge bomen vangen veel wind, kinderen blijven kinderen, koninklijk of niet!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s