Tabé Gappie

Ondanks dat ik al zeker 3 en halve week een writersblock heb wil ik toch even, middels dit epistel, stil staan bij mijn doodzieke gabber @HorstFapperT. Vandaag heeft hij noodgedwongen zijn account opgeheven. De verharding op Twitter ging hem niet in z’n koude kleren zitten. In combinatie met zijn sterk afnemende conditie besloot hij te stoppen met Twitter.

Begin september overkwam hem iets raars. @HorstFapperT z’n zintuigen lieten hem even in de steek. Hij werd op stel en sprong door de MRI scanner gehaald. Daar werd het al snel duidelijk. Die gevreesde kloteziekte, waarvoor het Koningin Wilhelminafonds al jaren collecteert werd bij hem vastgesteld. En niet zo zuinig ook. Gemene uitzaaiingen maken er voor mijn gappie een kansloze strijd van.

Zaterdag 5 november ben ik nog in m’n gepimpte canta bij hem langsgeweest. In een fraai etablissement aan de Noordzee kust hebben we een leuk samenzijn gehad, gelardeerd met hilarische anekdotes. Het was een dierbaar samenzijn. Samen met @Ballenbakje en @Drupdrupje heb ik in 3 etappes een grote wens van @HorstFapperT vervult door zijn geliefde gitaar een goed plekje te geven. Dat was een enorme dankbare taak. Het was zo fijn dat @HorstFapperT daar, ondanks zijn beroerde toestand, zichtbaar van genoot. De gitaar heeft nu een mooi plekje bij @Friezerik in de sloppenwijken van Zierikzee.

En nu, anderhalve week later, ben je Twitterloos. Ik mis je enorm, gap!!

Het ga je goed, de tijd die je nog hebt.

Dikke knuffel,
van Rukhoven

Advertenties

Een gedachte over “Tabé Gappie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s